Wat doen wij?

SHout is een financieel informatiepunt waar je antwoord vindt op jouw vragen over financiën of schulden. In een chat worden eerst enkele meerkeuzevragen gesteld om je situatie in kaart te brengen. Vervolgens is het mogelijk om anoniem verder te chatten met een medewerker van SHout.

Ook bieden wij gastlessen voor VO, MBO, HBO en Universiteit. Mail ons voor meer informatie op info@shoutleiden.nl.

Voor wie?

Voor iedereen die in Leiden woont, studeert of werkt onder de 30 jaar met vragen over financiën of schulden.

Informatie voor organisaties:

SHout verbindt expertise en organisaties rondom financiën en schuldhulpverlening. We werken preventief, vraaggericht, toekomstgericht, met aandacht voor diversiteit. We organiseren voorlichtingen en presentaties aan ketenpartners en vrijwilligers. Professionals kunnen ook bij SHout terecht met hun vragen. De jongeren die in aanmerking komen voor schuldhulp worden door ons begeleid naar passende ondersteuning.

Wat doen we?

Via de chat beantwoorden we jouw vragen en is het ook mogelijk om in gesprek te gaan.

Je kunt via ons gratis begeleiding krijgen in een budget opstellen en het regelen van schuldhulpverlening. Wij hebben veel ervaring met het onderwerp en kennen alle organisaties in Leiden. Kortom, we zijn één punt voor al jouw vragen.

Hoe kom je met ons in contact?

Via de chatfunctie op deze website.

SHout is via de chatfunctie anoniem bereikbaar. Ook zijn wij regelmatig te vinden op middelbare scholen, MBO, HBO en universiteit.

Bereikbaarheid

Mocht je met een persoon willen chatten, dan kan dat van maandag tot en met donderdag tussen 13:00 uur en 17:00 uur. In de maand augustus zijn we op vakantie. Maar vanaf 1 september staan we weer voor je klaar!

Over ons

Wij zijn gedreven en enthousiast om jongeren te informeren, te begeleiden en te adviseren over verstandig omgaan met financiën.

Het doel van SHout is om te voorkomen dat schulden een belemmering gaan vormen in het verwezenlijken van je toekomstplannen.

Erica Samson
Nienke Heeres