Wat doen wij?

SHout is de plek waar je antwoord en ondersteuning kan krijgen op al jouw vragen op het gebied van geldzaken en geldstress. Ben je onder de 30 en woon, werk of studeer je in Leiden? Dan kan je met ons chatten, mailen en bellen. Je kan ook bij ons langskomen op de Hooglandse Kerkgracht 17 J (graag hiervoor even een afspraak maken).

Voor wie?

Voor iedereen die in Leiden woont, studeert of werkt onder de 30 jaar met vragen over financiën of schulden.

Informatie voor organisaties:

SHout verbindt expertise en organisaties rondom financiën en schuldhulpverlening. We werken preventief, vraaggericht, toekomstgericht, met aandacht voor diversiteit. We organiseren voorlichtingen en presentaties aan ketenpartners en vrijwilligers. Professionals kunnen ook bij SHout terecht met hun vragen. De jongeren die in aanmerking komen voor schuldhulp worden door ons begeleid naar passende ondersteuning.

SHout is de plek voor het informeren van jongeren over geldzaken. Waarom? Preventie. Beter voorbereid op de financiële toekomst door meer kennis. Hoe? Persoonlijke informatie en snelle ondersteuning aan jongeren met financiële vragen of financiële problemen.

Iedereen die kennis wil maken met ons aanbod of met ons wil samenwerken kan bij ons terecht. Ook bieden wij gastlessen en workshops voor studenten, ouders en professionals op VO, MBO, HBO en Universiteit. Mail ons voor meer informatie op e.samson@shoutleiden.nl of n.heeres@shoutleiden.nl, of bel met Nienke Heeres 06 43564291

Wat doen we?

Via de chat beantwoorden we jouw vragen en is het ook mogelijk om in gesprek te gaan.

Je kunt via ons gratis begeleiding krijgen in een budget opstellen en het regelen van schuldhulpverlening. Wij hebben veel ervaring met het onderwerp en kennen alle organisaties in Leiden. Kortom, we zijn één punt voor al jouw vragen.

Hoe kom je met ons in contact?

Via de chatfunctie op deze website.

SHout is via de chatfunctie anoniem bereikbaar. Ook zijn wij regelmatig te vinden op middelbare scholen, MBO, HBO en universiteit.

Bereikbaarheid

Mocht je met een persoon willen chatten, dan kan dat van dinsdag tot en met donderdag tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

Over ons

Wij zijn gedreven en enthousiast om jongeren te informeren, te begeleiden en te adviseren over verstandig omgaan met financiën.

Het doel van SHout is om te voorkomen dat schulden een belemmering gaan vormen in het verwezenlijken van je toekomstplannen.

Erica Samson
Nienke Heeres