Over ons

Wij zijn gedreven en enthousiast om jongeren te informeren, te begeleiden en te adviseren over verstandig omgaan met financiën. Het doel van SHout is om te voorkomen dat financiële problemen een belemmering gaan vormen in het verwezenlijken van je toekomstplannen. We zijn geen financiële experts maar hebben jarenlange expertise op het terrein van jeugdhulp, coaching van jongeren en juridische zaken.

We werken vanuit Leiden en hopen in de toekomst vanuit meerdere regio’s actief te zijn. Omdat we zien dat ons werk hard nodig is.

Erica & Nienke

 

 

Informatie voor organisaties:

SHout verbindt expertise en organisaties rondom jongeren en financiën. We werken preventief, vraaggericht, toekomstgericht, met aandacht voor diversiteit. We organiseren voorlichtingen en presentaties aan ketenpartners en vrijwilligers. Professionals kunnen ook bij SHout terecht met hun vragen.

Iedereen die kennis wil maken met ons aanbod of met ons wil samenwerken kan bij ons terecht. Ook bieden wij gastlessen en workshops voor studenten, ouders en professionals op VO, MBO, HBO en Universiteit. Mail ons voor meer informatie/offerte: e.samson@shoutleiden.nl of n.heeres@shoutleiden.nl, of bel met Nienke: 06 43564291.